ASTA kåbe

800,00 kr.

Måske den ultimative badekåbe?

Syet i 100% bomuld og så bred at kropsstørrelser fra str. S – XL  komfortabelt kan klæde om under den.

Kåben er syet lokalt på Bornholm af designeren der er bosat på øen

Hele stofrullens bredde er brugt, for at give så komfortabel og rummelig en kåbe som muligt (kåbebredde ca. 85 cm)

Lommerne er så dybe at intet falder ud, selvom du bukker dig helt. (ca. 25 cm fra indstik til bund)

Længden på kåben varierer lidt. Er der lidt stof tilovers lægges det til den enkelte. men dem jeg har i butikken netop nu måler ca. 125 cm. fra nakken ned.

 

-
+

Ydeligere information

Kåberne er syet i ren tyk terry som ofte bruges til at sy vamsede badehåndklæder. Kåberne er ikke vasket før salg, men når din er vasket vil den suge effektivt, så du enten kan holde dig godt varm under kåben eller kunne skifte hurtigt til andet tøj.

Surferne bruger kåberne udover deres våddragter, når de kommer op ad vandet og samler grej sammen. Så de har et komfortabelt ekstra isolerende lag på inden de klæder om.

Vinterbadere bruger kåberne til at få varmen i efter de kolde dyp, så de er tørre og “lidt” lunere inden de hopper i tøjet.

Strandgæsterne om sommeren bruger kåberne som helt almindelig badekåber til omklædning og hygge beklædning på stranden og ikke mindst privat omklædning fri for nysgerrige blikke. Den store hætte er også god som skygge for solen når man er ude i middagssolen.

Jeg hører dog også om kåber der vist aldrig bliver våde. jeg har ladet mig fortælle at de er ret fantastiske som ren hyggebeklædning hjemme i huset og haven. Jeg kan nu godt se mig nusse rundt og hænge vasketøj op eller drikke kaffe i haven iført en Asta kåbe 🌸

Hvad skal du bruge din til?