Merino blend – Classic

122,50 kr.175,00 kr.

Kvalitet: 60% Merino 40% silke (4 ply)
Strikkefasthed: ca. 27 m / 10 cm – på pind 3 (glat)
Løbelængde: 425 meter / 100 g
Vaskeanvisning: håndvask i koldt vand ( max 30 grader)  liggetørring anbefales
Sælges i fed af 100 gram

Fru Kroghs Merino blend er et eksklusivt garn, spundet af glansfuld silke og fine lange merino fibre. Merinoen er mulesing fri og fra Peru.

Merino har en naturlig elasticitet, som hjælper strikken med at bevare sin form og er samtidig varm og utrolig blød at røre ved. Silken giver et glat garn med en fin glans og gør at garnet føles behageligt og luksuriøst at strikke med. Maskerne står tydeligt i det færdige strik, så fx mønstre står fint og skarpt.

-
+

Ydeligere information

Garnet kan strikkes som enkelttråd på alt fra fra pind 2.00 – 3.50 alt efter hvilket udtryk og lethed du ønsker. Du kan også strikke med dobbelt garn eller vælge at sætte den sammen fx en tråd silk mohair.

Vi vinder gerne feddene til nøgler for dig inden vi sender pakken til dig. Du skal bare være opmærksom på at returretten derved bortfalder og at leveringstiden forlænges med en hverdag.

Vær opmærksom på, at farven på billedet kan afvige en smule fra virkeligheden, da det afhænger af skærmens farvekalibrering. Der kan således også være nuanceforskelle fra skærm til skærm. Vi tager altid 3 billeder af hver farve. Det billede der er taget tæt på, er taget udendørs i dagslys. De øvrige billeder kan være inde eller ude alt efter hvad der bedst gengiver farven.  På den måde håber vi bedst muligt at kunne vise dig garnets rigtige farve.

 

 

Lignende produkter