Mohair blend

122,50 kr.175,00 kr.

Kvalitet: 72% Mohair 28% silke
Strikkefasthed: 21 m /28 p – 10 cm – på pind 3,5
Løbelængde: 420 meter / 50 g
Vaskeanvisning: lun håndvask – liggetørring anbefales
Sælges i fed af 50 gram

Fru Kroghs Mohair blend er et fint og blødt loddent blondegarn. Det egner sig fantastisk til florlette sjaler og bluser eller som følgetråd til tykkere strik, der lige mangler et ekstra blødt touch.

Garnet kan strikkes som enkelttråd på pind 2.00 – 4.00 alt efter hvilket udtryk og lethed du ønsker. Strikker du det med flere tråde eller bruger det som følgetråd til andet garn kan det selvfølgelig blive strikket på meget tykkere pinde.

-
+

Ydeligere information

Spinderiet ejer deres egen mohair farm og er meget passionerede omkring at sikre fibrenes oprindelse og ikke mindst dyrevelfærd.

Vi vinder gerne feddene til nøgler for dig inden vi sender pakken til dig. Du skal bare være opmærksom på at returretten derved bortfalder og at leveringstiden forlænges med en hverdag.

Vær opmærksom på, at farven på billedet kan afvige en smule fra virkeligheden, da det afhænger af skærmens farvekalibrering. Der kan således også være nuanceforskelle fra skærm til skærm. Vi tager altid 3 billeder af hver farve. Det billede der er taget tæt på, er taget udendørs i dagslys. De øvrige billeder kan være inde eller ude alt efter hvad der bedst gengiver farve.  På den måde håber vi bedst muligt at kunne vise dig garnets rigtige farve.

 

 

Lignende produkter