Cashmere lace blend

249,00 kr.300,00 kr.

70% Baby alpaca 20% silke 10 % cashmere – 2 ply
Strikkefasthed: 32 m / 10 cm – på pind 3 (retstrik)
Løbelængde:800 meter / 100 g
Vaskeanvisning:håndvask – liggetørring anbefales
Sælges i fed af 100 gram

Fru Kroghs Cashmere lace blend er et eksklusivt garn, spundet af en fin silketråd med alpaca og cashmere fibre.

Garnet er vundet med to tråde og trods sin finhed har garnet en rigtig fin fylde og er samtidig fantastisk blødt. Det egner sig fantastisk til blondestrik op til pind 3.5 men kan strikkes og alene men også til bløde lette toppe der kan bæres helt tæt på  kroppen.

-
+

Ydeligere information

Garnet kan strikkes som enkelttråd fra pind 2.00 – 3.50 alt efter hvilket udtryk og lethed du ønsker. Du kan også strikke med dobbelt garn eller vælge at sætte den sammen fx en tråd silk mohair.

Vi vinder gerne fedene til nøgler for dig inden vi sender pakken til dig. Du skal bare være opmærksom på at returretten derved bortfalder og at leveringstiden forlænges med en hverdag.

Vær opmærksom på, at farven på billedet kan afvige en smule fra virkeligheden, da det afhænger af skærmens farvekalibrering. Der kan således også være nuanceforskelle fra skærm til skærm. Vi tager altid 3 billeder af hver farve. Det billede der er taget tæt på, er taget udendørs i dagslys. De øvrige billeder kan være inde eller ude alt efter hvad der bedst gengiver farve.  På den måde håber vi bedst muligt at kunne vise dig garnets rigtige farve.

Lignende produkter