Cashmere blend classic

195,00 kr.

Kvalitet: 70% Baby alpaca 20% silke 10 % cashmere – 3 ply – non superwash
Strikkefasthed: 24 m / 10 cm – på pind 3,5
Løbelængde: 400 meter / 100 g
Vaskeanvisning: lun håndvask – liggetørring anbefales
Sælges i fed af 100 gram

Fru Kroghs Cashmere blend er et eksklusivt garn, spundet af en fin silketråd med alpaca og cashmere fibre. Garnet er vundet med 3 tråde og er fantastisk blødt. Det egner sig til alt fra skønne trøjer til lune sjaler.

-
+

Ydeligere information

Garnet kan strikkes som enkelttråd fra pind 2.00 – 4.00 alt efter hvilket udtryk og lethed du ønsker. Du kan også vælge at sætte den sammen fx en tråd silk mohair.

Vi vinder gerne feddene til nøgler for dig inden vi sender pakken til dig. Du skal bare være opmærksom på at returretten derved bortfalder og at leveringstiden forlænges med en hverdag.

Vær opmærksom på, at farven på billedet kan afvige en smule fra virkeligheden, da det afhænger af skærmens farvekalibrering. Der kan således også være nuanceforskelle fra skærm til skærm. Vi tager altid 3 billeder af hver farve. Det billede der er taget tæt på, er taget udendørs i dagslys. De øvrige billeder kan være inde eller ude alt efter hvad der bedst gengiver farve.  På den måde håber vi bedst muligt at kunne vise dig garnets rigtige farve.

Lignende produkter