Pure Silk

195,00 kr.225,00 kr.

Kvalitet: 100 % Mulberry silk, 4-trådet
Strikkefasthed: 28 m / 10 cm – på pind 3
Løbelængde: 400 meter / 100 g
Vaskeanvisning: håndvask – tørres liggende, sælges i fed af 100 gram

Fru Kroghs Pure Silk er et eksklusivt garn, spundet af 100 % Morbær silke. Garnet har en fantastisk glans og er samtidig fantastisk blødt. Det egner sig især fantastisk til de toppe, t-shirts og bluser du strikker til at bære om sommeren.

-
+

Ydeligere information

Silken kan strikkes som enkelttråd fra pind 2.00 – 4.00 alt efter hvilket udtryk og lethed du ønsker. Du kan strikke den dobbelt eller vælge at sætte den sammen fx en tråd silk mohair. Strikker du den sammen med mohair vil du kunne ramme en strikkefasthed på 21-23 masker pr. 10 cm. Dermed vil du kunne strikke luftige smukke sweatre på lidt større pinde. Kombinationen af silke og silk mohair giver et virkelig luksuriøst udtryk med med en anelse mere tyngde med stadig med luft og fylde.

Silke føles behageligt mod huden uanset årstid og har, ligesom uld både varmeregulerende og isolerende egenskaber. Den kan derfor sagtens bruges hele året.

Vi vinder gerne feddene til nøgler for dig inden vi sender pakken til dig. Du skal bare være opmærksom på at returretten derved bortfalder og at leveringstiden forlænges med en hverdag.

Vær opmærksom på, at farven på billedet kan afvige en smule fra virkeligheden, da det afhænger af skærmens farvekalibrering. Der kan således også være nuanceforskelle fra skærm til skærm. Vi tager altid 2 billeder af hver farve. Det billede der er taget tæt på er taget udendørs i dagslys. Billedet med de 3 fed er taget indendørs i kunstigt lys. På den måde håber vi bedst muligt at kunne vise dig garnets rigtige farve.

Lignende produkter