Organic merino

94,50 kr.135,00 kr.

Kvalitet: 100% økologisk merino DK  (4ply)
Strikkefasthed: 21 m / 10 cm – på pind 4
Løbelængde: 225 meter / 100 g
Vaskeanvisning: håndvask i koldt vand – max 30 grader – liggetørring anbefales
Sælges i fed af 100 gram

Fru Kroghs økologiske merino er et helt klassisk blødt uldgarn. Spundet af 4 tråde og med en fin volumen. Egner sig fantastisk til alt fra vamsede sweatre til plaider, vanter, huer mm.

Merinoen er mulesing fri og fra Peru. Sæt den sammen med en enkelt tråd silk mohair & strik luftige projekter på større pinde. Jeg har fx en model hængende af Knitting for olives Trøffelsweater. Den bliver luftig og smuk strikket med de 2 tråde på pind 8.

 

 

 

 

-
+

Ydeligere information

Merino har en naturlig elasticitet som hjælper strikken med at bevare sin form og er samtidig varm og utrolig blød at røre ved. Maskerne står tydeligt i det færdige strik, så fx grafiske mønstre står fint og skarpt.

Garnet kan strikkes som enkelttråd fra på alt fra en pind 3.00 – 6.50 alt efter hvilket udtryk og lethed du ønsker. Du kan også strikke med dobbelt garn eller vælge at sætte den sammen fx en tråd silk mohair.

Vi vinder gerne feddene til nøgler for dig inden vi sender pakken til dig. Du skal bare være opmærksom på at returretten derved bortfalder og at leveringstiden forlænges med en hverdag.

Vær opmærksom på, at farven på billedet kan afvige en smule fra virkeligheden, da det afhænger af skærmens farvekalibrering. Der kan således også være nuanceforskelle fra skærm til skærm. Vi tager altid 3 billeder af hver farve. Det billede der er taget tæt på, er taget udendørs i dagslys. De øvrige billeder kan være inde eller ude alt efter hvad der bedst gengiver farven.  På den måde håber vi bedst muligt at kunne vise dig garnets rigtige farve.

 

Lignende produkter