Koshitsu rundpindesæt – Standard set EU

1.000,00 kr.

Disse stilfulde Seeknit Koshitsu udskiftelige rundstrikkepinde vil helt sikkert give dig års sjov med at strikke, delvist takket være den unikke produktionsproces, der gør den naturlige bambus glat og ekstremt stærk.

Et sæt af STD (standard) Seeknit Koshitsu udskiftelige rundpinde (Europa) består af:

4 par 10 cm strikkepinde i størrelserne 2,25, 2,75, 3,00 og 3,25 mm

8 par 12,5 cm lange strikkepinde i størrelserne 3,75, 4,00, 4,50, 5,00, 5,50, 6,00, 7,00 og 8,00 mm

3 kabler (skruestørrelse M1,8) på 20, 25 og 30 cm

2 kabler (skruestørrelse M2) på 32 og 54 cm 3 kabler (skruestørrelse M4) på 35, 54 og 75 cm

3 kabelforbindelser, en til hver størrelse M1,8, M2 og M4

En smuk opbevaringspose, tilgængelig i flere smukke farver (Vælg farve ved at klikke på den lille

Sættet findes også i en alternativ størrelsessammensætning. prøv at se på de andre sæt på siden, de har lidt anderledes pindestørrelser og varierende kabellængder. Priserne svinger 100,- mellem de forskellige sæt.

Kinki Amibaris Koshitsu strikkepinde gennemgår en højtryksbehandling ved høje temperaturer, hvorefter de omhyggeligt poleres med naturlig plantevoks. Dette gør ikke kun strikkepindene meget holdbare, men beskytter dem også mod eksterne påvirkninger. Derudover forhindrer det, at pindene bliver skæve over tid, og det gør overfladen på pindene jævn og glat. Kablerne er meget fleksible, og takket være den sømløse twistforbindelse med pindespidserne, er vrangforestillinger, knæk og klemninger nu en saga blot!

Ydeligere information

Generel information gældende for alle Shirotake- og Koshitsu-pinde og sæt af pinde

Både Shirotake- og Koshitsu-pindene er lavet af bambus, men finishen er forskellig. Overfladen på Shirotake-serien har en glat finish med naturlig plantevoks, hvilket giver pindene en smuk glans. Desuden føles de vidunderlige at røre ved. På den anden side gennemgår pindene i Koshitsu-serien en behandling med højtryk og varme.

Overfladen glattes derefter med naturlig plantevoks. Denne specielle behandling sikrer, at pindene er ekstra stærke og holdbare og beskytter dem mod skadelige eksterne påvirkninger. Derudover forhindrer det træet i at blive skævt. Resultatet er en behagelig og glat strikkeoplevelse med pinde, der føles vidunderligt varme at røre ved.

Lignende produkter