M2 – Koshitsu pindespidser 5 cm + 10cm + 12,5 cm + 14cm

70,00 kr.80,00 kr.

Seeknit leverer pindespidser af høj kvalitet, hvor omhyggelig udvalgt bambus fra Japan anvendes. Denne bambus er specielt hærdet og elastisk, hvilket sikrer stærke og holdbare pinde. Desuden er bambus et naturligt materiale med lavere miljøpåvirkning end mange andre materialer.
Den polerede overflade er blød at røre ved og tillader garnet at glide let over pinden. Pindestørrelsen er lasergraveret i nålen, så det er nemt at aflæse størrelsen selv efter lang tids brug.
Pindespidserne kan nemt forbindes med Seeknits nylonwirer, og den uafhængigt roterende kabelforbindelse (swivel cord) sikrer, at kablet ikke vrides.
De udskiftelige runde strikkepindespidser fra Seeknit er fås i 4 længder 5 + 10 + 12,5 + 14 cm og har skruestørrelse M2.

 

-
+

Ydeligere information

Generel information gældende for alle Shirotake- og Koshitsu-pinde og pindesæt

Både Shirotake- og Koshitsu-pindene er lavet af bambus, men finishen er forskellig.

Pindespidserne i Koshitsu-serien en behandlet med højt tryk og varme. Overfladen glattes derefter med naturlig plantevoks. Denne specielle behandling sikrer, at nålene er ekstra stærke og holdbare og beskytter dem mod skadelige påvirkninger udefra. Derudover forhindrer det træet i at krumme. Resultatet er en behagelig og glat strikkeoplevelse med pinde, der føles dejligt varme at røre ved. Koshitsu pindene er lidt mørkere i farven end pindene i shirotake serien.

Overfladen på Shirotake-serien har en glat finish med naturlig plantevoks, hvilket giver pindene en smuk glans. Derudover føles de fantastiske at røre ved.

Kombinér kabelforbindere, adaptere, nålestopper og andre dele for at skabe det perfekte redskab til netop dit projekt.

Dele med samme skruestørrelse (M1.8, M2 eller M4) kan monteres direkte på hinanden. Har du 2 forskellige skruestørrelser? Så kan de stadig kombineres ved hjælp af en adapter.

Bemærk: Din wire bør være mindst lige så langt som begge dine nålespidser tilsammen. Ved at sætte en nålestopper i den ene ende af et kabel kan du også skabe fleksible enkeltspidsede strikkepinde.