Koshitsu rundepindesæt – ML set Nordic

900,00 kr.

Disse stilfulde Seeknit Koshitsu udskiftelige rundstrikkepinde vil helt sikkert give dig års sjov med at strikke, delvist takket være den unikke produktionsproces, der gør den naturlige bambus glat og ekstremt stærk.

Et ML-sæt (Europa) Seeknit Koshitsu udskiftelige strikkepinde består af:

8 par 12,5 cm strikkepinde i størrelserne 3,75, 4,00, 4,50, 5,00, 5,50, 6,00, 7,00 og 8,00 mm

2 kabler (skruestørrelse M2) på 32 og 54 cm

3 kabler (skruestørrelse M4) på 32, 54 og 75 cm 2 kabelforbindelser, en til størrelse M2 og en til M4

En smuk opbevaringspose, tilgængelig i flere smukke farver.

Sættet findes også i en alternativ størrelsessammensætning. prøv at se på de andre sæt på siden, de har lidt anderledes pindestørrelser og varierende kabellængder. Priserne svinger 100,- mellem de forskellige sæt.

-
+

Ydeligere information

Generel information gældende for alle Shirotake- og Koshitsu-pinde og sæt af pinde

Både Shirotake- og Koshitsu-pindene er lavet af bambus, men finishen er forskellig. Overfladen på Shirotake-serien har en glat finish med naturlig plantevoks, hvilket giver pindene en smuk glans. Desuden føles de vidunderlige at røre ved. På den anden side gennemgår pindene i Koshitsu-serien en behandling med højtryk og varme.

Overfladen glattes derefter med naturlig plantevoks. Denne specielle behandling sikrer, at pindene er ekstra stærke og holdbare og beskytter dem mod skadelige eksterne påvirkninger. Derudover forhindrer det træet i at blive skævt. Resultatet er en behagelig og glat strikkeoplevelse med pinde, der føles vidunderligt varme at røre ved.

Lignende produkter