BADA sæber

55,00 kr.

En sæbe fra BADA er mere end bare sæbe. Det er et produkt af dedikeret håndværk, kvalitet og bæredygtighed – værdier, som BADA værner højt om højt. Disse værdier afspejles i hver enkelt sæbebar, skabt med hjerte og hånd fra BADA.


EN ÆLDGAMMEL TEKNIK

BADA sæber fremstilles ved en proces kaldet “koldforsæbning”, en teknik, der har været anvendt i tusinder af år. Denne metode sikrer, at sæben er blød, cremet og skånsom for huden, da noget uforsæbet olie forbliver i sæben. Det gør sæberne ideelle til behandling af eksem og følsom hud. AstmaAllergi Danmark anbefaler faste håndsæber uden konserveringsmidler til disse formål.

Produktionssted

Alle sæber produceres på mikrosæberi i Roskilde på Sjælland

Sæberne er godkendt i henhold til EU’s kosmetikregler.

 

 

-
+

Ydeligere information

ØKOLOGISKE , NATURLIGE OG HÅNDLAVEDE 

Sæber fra BADA er fremstillet af 100% økologiske og naturlige ingredienser, helt uden konserveringsmidler og hormonforstyrrende stoffer.

Disse vegetabilske, håndlavede og økologiske sæber udstråler duften af ​​naturlige urter og olier, er alle økologisk certificerede.

INDHOLD

De primære ingredienser BADAs sæber er dansk økologisk koldpresset rapsolie fra Grønninggaard på Stevns. Rapsolien har et naturligt højt indhold af E-vitamin, som virker blødgørende og beskytter huden. Den smukke gyldne farve kommer også fra denne rapsolie.

Sæberne indeholder også økologisk kokosolie – Ecocert-certificeret, dyrket og høstet bæredygtigt på små familielandbrug på Filippinerne. Kokosolien er antibakteriel, meget fugtgivende og giver sæben en cremet og tæt skum. Duften kommer udelukkende fra økologiske æteriske olier samt tørrede blomster og urter.

Sæberne er pakket i plastikfri, bæredygtig emballage for at reducere vores miljøpåvirkning.

Æskerne til sæben er lavet af 100% ublegede genbrugsfibre og produceret i Danmark. Papiret til indpakningen er miljømærket og farverne er fødevaregodkendte. Ønsker du at reducere emballageforbruget yderligere, er det også muligt at fravælge sæbeæsken.

Æsken til sæbeblokkene er FSC-certificeret