Seeknit – M2 udskiftelig wire

40,00 kr.

Seeknits nylonwirer er designet til praktisk brug i kombination med Seeknits strikkepindespidser. Sammen giver de forskellige rundpinde ultimativ fleksibilitet.

De er nemme at montere – uden værktøj! Skru blot nålespidser i den ønskede størrelse på en wire med tilsvarende skruestørrelse.

Alle Seeknits wirer har en roterende samling, hvor selve wiren roterer inde i metalkoblingen. Det forhindrer effektivt både knæk og vridninger i wiren. Wirene findes i længder fra 13-125 cm og i skruestørrelserne M1.8, M2 og M4.

Jeg fører alle størrelser, så vær opmærksom på skruestørrelsen når du putter wirer i kurven.

 

-
+

Ydeligere information

Seeknit’s udskiftelige runde strikkepindeserie giver dig mulighed for nemt at kombinere spidser, wirer, endestoppere og andre tilbehør for at skabe den perfekte rundpindesæt til dit kommende strikkeprojekt!

Afhængigt af nålespidsens størrelse, vil der være tilsvarende skruestørrelser. Sørg for, at dine wirer har samme skruestørrelse som dine nålespidser. I tilfælde af at du har en wire i en anden skruestørrelse end dine nålespidser, kan du enkelt forbinde dem ved hjælp af en af Seeknit’s udskiftelige ledkonvertere.

Bemærk: Din wire skal være mindst lige så langt som begge dine nålespidser tilsammen. Ved at sætte en nålestopper i den ene ende af et kabel kan du også skabe fleksible enkeltspidsede strikkepinde.