M1.8 – Shirotake pindespidser 5 cm + 12,5 cm

60,00 kr.65,00 kr.

Seeknit leverer nåle af bedste kvalitet, hvor omhyggelig udvalgt bambus fra Japan anvendes. Denne bambus er specielt hærdet og elastisk, hvilket sikrer stærke og holdbare nåle. Desuden er bambus et naturligt materiale med lavere miljøpåvirkning end andre materialer.
Den polerede overflade er blød at røre ved og tillader garnet at glide let over nålen. Nålestørrelsen er lasergraveret i nålen, hvilket gør det nemt at aflæse størrelsen selv efter lang tids brug.
Nålespidserne kan nemt forbindes til Seeknits nylonkabler, og den uafhængigt roterende kabelforbindelse (swivel cord) sikrer, at kablet ikke vrides.
Disse udskiftelige runde strikkepindespidser fra Seeknit er fås i 2 længder 5 + 12,5 cm og har skruestørrelse M1.8.

 

-
+

Ydeligere information

Generel information gældende for alle Shirotake- og Koshitsu-nåle og nålesæt

Både Shirotake- og Koshitsu-nålene er lavet af bambus, men finishen er forskellig.

Overfladen på Shirotake-serien har en glat finish med naturlig plantevoks, hvilket giver nålene en smuk glans. Derudover føles de fantastiske at røre ved.

Nålene i Koshitsu-serien en behandling med højt tryk og varme. Overfladen glattes derefter med naturlig plantevoks. Denne specielle behandling sikrer, at nålene er ekstra stærke og holdbare og beskytter dem mod skadelige påvirkninger udefra. Derudover forhindrer det træet i at krumme. Resultatet er en behagelig og glat strikkeoplevelse med nåle, der føles dejligt varme at røre ved.

Kombinér kabelforbindere, adaptere, nålestopper og andre dele for at skabe det perfekte redskab tl netop dit projekt.

Dele med samme skruestørrelse (M1.8, M2 eller M4) kan monteres direkte på hinanden. Har du 2 forskellige skruestørrelser? Så kan de stadig kombineres ved hjælp af en adapter.

Bemærk: Dit kabel skal være mindst lige så langt som begge dine nålespidser tilsammen. Ved at sætte en nålestopper i den ene ende af et kabel kan du også skabe fleksible enkeltspidsede strikkepinde.