Eucalan – Uldsæbe 500ml.

125,00 kr.

Eucalan Delicate Wash er den ideelle uldsæbe.

Som udgangspunkt er den beregnet til håndvask men kan også sagtens bruges i vaskemaskine. Den miljøvenlige formel fungerer også som et middel mod støvmider og antistatisk.

Eucalan er en skyllefri vask, hvilket betyder, at formlen forsigtigt frigiver snavs i vasken, rengør stoffet uden behov for en endelig skylning. Selvom garnet absorberer lidt af sæben, har den stadig gavnlige egenskaber. Lanolin styrker og betinger tøjfibre – den er særligt god til uld og strik, men kan bruges til næsten alt.

Udover den uparfumerede version er der også varianter med duft, Disse er tilsat rene æteriske olier, der bruges som duftstof. De er naturligt antibakterielle eller møl-hæmmende. De er beregnet til at forblive i tøjet for yderligere fordele; Tænk fx på tæpper og strikkede trøjer, der pakkes væk til de kolde måneder.

Eucalans skyllefri formel er også praktisk – fantastisk til rejser, hvis man ikke har en vaskemaskine, eller ønsker at spare vand. Hvis du dog foretrækker at skylle efter, kan du også sagtens gøre det. Sæben har gjort sit arbejde med at rense, selvom du vil miste noget af lanolinens og de æteriske oliers langvarige virkninger.

-
+

Ydeligere information

Ingredienser:

Ammonium Lauryl Sulphate (Vegetabilsk baseret sæbe)

Ammonium Chloride (Et salt af ammoniak, bruges som fortykningsmiddel)

Cocamide MEA (Mild skummende middel og fortykningsmiddel afledt af plante-kilde) Renset vand Hydroxypropyl Methylcellulose (Fortykningsmiddel afledt af plante-kilde)

PEG 75 Lanolin (Naturligt afledt lanolin)

*Methylchloroisothiazolinone (Konserveringsmiddel og antibakterielt middel ved <10ppm) *Kan udløse en allergisk reaktion

i de individuelle variationer vil der desuden være tilsat æteriske olier udtrukket af de pågældende planter, der tilfører duften.