MERINO BLEND

Merino Blend består af 75% merino 25% mulberry silke.

Hvert bundt vejer 100 gram og løber 400 meter. Pris 175,- kr. / bdt. inkl. moms.

Kan strikkes alene på fx pind 3-4 eller bruges som følgetråd, gerne sammen med min fluffy silk mohair i samme tone eller kontrast.

Strikkefastheden afhænger helt af hvilket udtryk du ønsker og dermed også hvilken pindestørrelse du vælger, men 10*10 cm ligger for mig på ca. 18 masker * 36 pinde på pind 4.

Blød blød & atter blød. Tynd og fin. Garnet er vundet fint og maskerne lægger sig snorlige. Særdeles velegnet ti mønsterstrik hvor effekten ligger i maskerne. Om du er til hulmønstre, riller eller grafiske strukturer så opnår du flotte resultater med denne fine merino.

Den kan maskinvaskes, hvis du har en moderne vaskemaskine med et uldprogram. Jeg lægger den nu blot kort i blød i lunt vand tilsat lidt mildt uldvaskemiddel. Efterfølgende centrifugerer jeg i vaskemaskinen og lægger fladt til tørre, gerne på et håndklæde. Er du så heldig at have gulvvarme, så læg den der over natten og du står op til fin tørt garn næste morgen.

Garnet farves med acid dye der er et miljøneutralt farvemiddel der tilsættes ufarvet garn og smukke farver og effekter kan opstå. Ofte farver jeg en farve der matcher i andre kvaliteter. Så kig i de andre garntyper hvis du ønsker at strikke med flere tråde, ellers så send mig en mail. 

Se også mine andre skønne garner:

CASHMERE BLEND

MERINO BLEND

MOHAIRSILK (50 gr)

PURE SILK