NYE KREAKITS – TIL EN GRÅVEJRSDAG

Skulle der være en gråvejrsdag under jeres ferie, kan du købe de nye spændende kreakits fra Kitcompany i mit garnværksted.

Der er meget hyggetid for hele familien i et sæt. Jeg opdaterer udvalget her på hjemmesiden, men når det ikke før påske. I påsken har jeg åbent kl. 10-12 – søndag dog først fra kl. 13-16.

Priserne ligger på mellem 199,- til 449,- kr. Jeg sender også fragtfrit sættet hjem til dig.

BADA SÆBE – NU HOS FRU KROGH

Nu kan du købe lækre økologiske håndlavede sæber hos fru Krogh. 

Sæberne produceres på lille mikrosæberi i Roskilde. 

Den perfekte gave til dig selv eller en du synes fortjener lidt forkælelse

Sæben fra BADA er baseret på 100 % naturlige ingredienser – uden konserveringsmidler og hormonforstyrrende stoffer. Duftene kommer fra økologiske urter og naturlige æstetiske olier. Sæberne er alle håndlavede, vegetabilske og økologiske.

Sæberne fra BADA renser huden uden at udtørre den og efterlader huden blød og ren. Rig på vitaminer, mineraler og sunde olier.

I denne Corona tid er det også værd at nævne at sæberne naturligvis fjerner snavs og bakterier effektivt.

Da alle BADA-sæber er håndlavede – vil størrelse, farve og duft variere en smule. Præcis som med mit håndfarvede garn er der her plads til nuancerne

Sæberne koster 49,- pr. stk. Alle er fint emballeret i lille papæske med fin banderole. 

Se udvalget her.

KREA KITS FRA KIT COMPANY

INDHOLD FRA STEMPEL SÆTTET

Nu forhandler jeg spændende kreative sæt, krea kits fra KIT COMPANY. Sættene indeholder alt hvad du skal bruge til en hyggelig dag med børn eller børnebørn.

Om KREA KITS:
Der er – lige som i FRU KROGHS GARNER – lagt vægt på bæredygtighed og på, at de produkter, du producerer med vores kits er noget, du har lyst til at bruge og beholde i lang tid. 

Således har Kit Company sammensat de lækreste DIY kits der indeholder grundige vejledninger og lige præcis den mængde materialer, du skal bruge – altid nøje udvalgt og sammensat, så det er både smukke og moderne, brugbare produkter, du kan lave.

Hvem kan lave det?
Større børn (fra ca. 7 år og op) kan få stor glæde ud af sættene, men det kræver lidt voksenhjælp at komme i gang, og naturligvis konstant opsyn i de sæt som indeholder værktøj, som man kan skære sig på.

Dette er link til de KREA KITS, som jeg forhandler.