BADA SÆBER

SÆBER FRA BADA

Sæberne produceres på lille mikrosæberi i Roskilde. Den perfekte gave til dig selv eller en du synes fortjener lidt forkælelse

Sæben fra BADA er baseret på 100 % naturlige ingredienser – uden konserveringsmidler og hormonforstyrrende stoffer. Duftene kommer fra økologiske urter og naturlige æstetiske olier. Sæberne er alle håndlavede, vegetabilske og økologiske.

Sæberne fra BADA renser huden uden at udtørre den og efterlader huden blød og ren. Rig på vitaminer, mineraler og sunde olier.

I denne Corona tid er det også værd at nævne at sæberne naturligvis fjerner snavs og bakteriereffektivt.

Da alle BADA-sæber er håndlavede – vil størrelse, farve og duft variere en smule. Præcis som med mit håndfarvede garn er der her plads til nuancerne

Sæberne koster 49,- pr. stk. Alle er emballeret i lille papæske med fin banderole. 

UDVALG:

BIRK & ENEBÆR
CITRONGRÆS & ROSEMARIN
ENEBÆR & BRÆNDENÆLDE
FYRRENÅL & HYLDEBLOMST
GERANIUM & ROSE
KAMILLE & FYRRENÅL
KAFFE & CITRONGRÆS
LAVENDEL & MORGENFRUE
MILD & NORDISK
ROSEMARIN & LAVENDEL
H.C. ANDERSEN

Om BADA sæber:

Koldrørt fast sæbe

Sæberne fremstilles i en proces, der kaldes ”koldforsæbning”, som er en metode, mennesker har brugt i flere tusinde år. Koldforsæbning gør sæben blød, cremet og skånsom for huden, da en del uforsæbet olie forbliver i sæben.
AstmaAllergi Danmark anbefaler faste håndsæber uden konserveringsmidler til eksemplagede og følsomme hænder. 

Indhold

Hovedingredienserne i sæberne fra BADA er dansk økologisk koldpresset rapsolie og økologisk kokosolie. Den økologiske koldpressede rapsolie er dyrket på Grønninggaard på Stevns. Økologisk koldpresset rapsolie har et naturligt højt indhold af E-vitamin, som virker blødgørende og beskyttende på huden. Rapsolien giver desuden sæben en smuk gylden farve. 

Den økologiske kokosolie er Ecocert-certificeret og dyrkes og høstes under bæredygtige og økologiske forhold på små familielandbrug på Filippinerne. Kokosolie er antibakteriel, meget fugtgivende og tilfører sæben en cremet og tæt skum.Derudover anvendes naturlige æteriske olier og tørrede økologiske urter.
BADA-sæberne er uden brug palmeolie. Palmeolie i dag den mest brugte vegetabilske olie i verden og findes også i mange af de dagligvarer, vi køber i Danmark – herunder sæbe. Forbruget er tilmed stigende, og det er dårlige nyheder for klimaet og regnskoven.

Emballage

Fast sæbe og shampoo belaster klimaet 400-500 gange mindre end flydende sæbe i plastikdunke.BADA-sæben er emballeret i pap uden brug af plast. Kasserne er af 100% ubleget genbrugsfibre og produceret i Danmark. Papiret til svøbet er Svanemærket og farverne fødevaregodkendte.
Fragtemballage er kraftpair af 100 % genbrug, FSC-mærkede kasser og miljøvenlig papirtape. BADA er med i projektet Miljøvenlig Pakning.