Mohair/silke – chunky (50 gr.)

“CANDYFLOSS”

“EFTERÅRSLYNG”

Efterårslyng

“SOMMER GUL”

“MULDVARP BRUN”

Her finder du mine indfarvede garner i blandingen mohair (70%) og mulberry silke (30%).

50 gram = ca. 210 meter. Pris 115,- kr. / bdt. inkl. moms og forsendelse med DAO i Danmark. For tillæg på 5,- kr. pr. bundt vikles det gerne til nøgle.

Den blødeste silke i skøn kombination med fluffy Mohair giver et lækkert blødt og luftigt garn.

Du kan sagtens strikke med det alene fx på en pind 3-4 eller bruge det som følge tråd fx sammen med en ren merino. Min merino er tynd og glat og sammen med den vil den være flot på en pind 6. 

Garnet er håndfarvet med acid dye, der et miljøvenligt farvestof. Garnet er europæisk og ikke forbehandlet med kemikalier. Farverne er lysægte men vil som alt andet falme lidt i lys og vask.

Da garnet er håndfarvet vil der fra  nøgle til nøgle være små farveforskelle og disse vil give et flot farvespil i det færdige strik.

Har du en moderne vaskemaskine kan det vaskes på uldprogrammet, men selv vælger jeg at lægge det kort i blød i lunt vand i et mildt uldvaskemiddel og efterfølgende centrifugere det i en vaskepose. Uld har dog allerbedst af ikke at blive vasket for tit. Hæng den dog gerne ud i luften indimellem på en bøjle, så holder det sig fint og luftigt længe.

Se også mine andre skønne garner:

Baby alpaca / silke / cashmere

Merino/silke

Mohair/silke ultra fin (20 gr)

Mohair/silke ultra fin (50 gr)

Silke