Stil krav til dit garn!

Fru Krogh værner om miljøet og lægger stor omtanke i alle processer:

DYR

Jeg køber garn fra etisk ansvarlige forhandlere, der sikrer mig, at dyrene bag ikke har lidt overlast, blot for at vi kan få garn. 

FARVER

Jeg anvender farver, der er så skånsomme så muligt, når du efterfølgende skal kunne bære dem tæt på kroppen. Jeg sørger altid for at al farve er brugt op i mit farvebad, så det vand jeg til slut ender med at hælde i kloakken ikke belaster vores sårbare økosystemer med unødig kemi. 

SÆBE

Jeg lægger al garn i blød i sæbevand efter farvning. Det er en sæbe, som er miljøneutral og ikke skylles ud bagefter, da den tilfører lidt af det fedt, som garnet havde før behandling. 

VAND

Jeg er meget opmærksom på brugen af vores drikkevandsressourcer. Derfor bruger jeg det samme vand igen og igen; og der går næsten sport i at genbruge vandet så meget som muligt. En uge med farvning af flere kilo garn i forskellige farver og et vandforbrug på 2 store gryder til alle processer er foreløbig rekorden.

Garn fra Fru Krogh kan du bruge med god samvittighed i mange år frem.